Voorgerechten
Carpaccio van rode biet
gerookte eend - balsamico - notensla - walnoten
€ 16.50
Duo van grijze garnaal
smeus - suikersla - kwartelei
€ 17.50
Scampi's diablo
€ 17.00
Hoofdgerechten
Roodbaars
Jus van schaaldieren - Paella rijst - calamares - Chorizo
€ 28.00
Filet van kalf
oesterzwam - witlof - dragonsausje - rösti
€ 29.50
Lomo Duroc
provençaal - oregano - Parmezaan - rucola - gebakken rozemarijn aardappelen
€ 27.50
Desserten
Dessert van de chef
€ 9.50
Assortiment van onze kaasselectie
€ 11 (3€ suppl bij menu)
3 gangen menu € 49.00 per persoon
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen
Vraag achter onze allergenen kaart