Menu

Voorgerechten  

Carpaccio van kalf Truffel mayonaise – appelkappertjes – rucola – Parijse champignons € 16.50€   Maatjes Nicoise ( 2 st ) Zure room – groene boontjes – rode ui - Cabernet Sauvignon azijn € 15.00 Gamba's Sojascheut – jonge ui – Indische kruiden € 16.50
Hoofdgerechten

Op vel gebakken Schotse zalm
Dijonnaise – jonge spinazie – grijze garnaaltjes - aardappel puree € 28.00   Entrecote “black angus”
Tomatensalsa – Parmezaan – notensla – gebakken truffel aardappeltjes   € 29.00    Duroc De Batallé
Feta – zwarte olijven – verse pasta – look – tomaat
€ 27.00
Desserten
Dessert van de chef € 8.00 Assortiment van kaas van Michel van Tricht € 10.50
3 gangen menu € 42.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart