Voorgerechten
Carpaccio van tomaat
Grijze garnalen – zoete paprika dressing – croutons – Thaise basilicum
€ 17.00
Carpaccio van tonijn
Ansjovis dressing – radijs - jonge ui – bieslook
€ 17.50
Tataki van rund
Witte asperges – komkommer – wasabi - koriander
€ 18.00
Hoofdgerechten
Zeewolffilet
Witte en groene asperges – waterkers – witte wijnsaus - puree aardappelen
€ 29.00
la belle de flamande
Asperges – dragon – edamame boontjes – aardappelkroketten
€ 27.50
Tournedos
Courgette – rucola – cayenne mayonnaise - tomaat
€ 29.50
Desserten
Dessert van de chef
€ 8.00
Assortiment van onze kaasselectie
€ 11 (3€ suppl bij menu)
3 gangen menu € 49.00 per persoon
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen
Vraag achter onze allergenen kaart