Menu

Voorgerechten

Carpaccio van rund op Thaise wijze
Koriander – jonge ui – radijs – limoen – sesam
€ 17.50

Ravioli van kreeft
Saffraan – bieslook – paksoi
€ 18.00

Gebakken st Jacob vruchtjes
Risotto – shiitake – truffel
€ 18.00

Hoofdgerechten

Dorade
Tomaat – rode ui – zwarte olijf – kappertjes - puree aardappelen
€ 28.50

Chateau briand
Jonge wortel – brocolini - rode wijnsaus – rösti
€ 32.00

Kalfsentrecote
Champignon variëteiten – kalfsjus – zwarte look - gebakken aardappelen
€ 29.00


Desserten

Dessert van de chef
€ 9.50
Assortiment van onze kazen
€ 11.00 ( Suppl. € 3.00 )


3 gangen diner menu € 49.00 per persoon
Onze menu is enkel per tafel te verkrijgen.
Vrijdag en zaterdag werken we uitsluitend met menu.
Vraag achter onze allergenen kaart