Menu

Voorgerechten
Mosseltjes op Thaise wijze

Citroengras – jonge ui – radijs – koriander – kokosroom  

€ 14.00

St-jacobsnootjes

Vadouvan – paksoi  

€ 16.00  

 Vitello tonato

Tomaat – kappertjes – crème van tonijn – rucola 

€ 14.50

Hoofdgerechten
Zeebaars  

Paella – jus van tomaat

€ 26.50

Lomo Duroc De Batallé

  Feta – tomaat – zwarte olijf – salie - aardappelpuree

€ 27.00  

Tournedos  “ Robespiere”

Pesto – balsamico – rucola – zongedroogde tomaat – Parmezaan

€ 28.00

Desserten
Dessert van de chef 
€ 8.00
Assortiment van kaas van Michel van Tricht
€ 10.50

3 gangen menu € 39.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij graag uitsluitend met menu
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen

Vraag achter onze allergenen kaart