Menu

Voorgerechten

Scampi’s diablo  

€ 16.00 - € 20.00  

Kroketjes van Duroc Varken 
Mosterdslaatje – panchetta 

€ 14.00  

Thaise mosseltjes in de wok 
Koriander – citroengras – tomaat – kokos 

€ 14.50

 Maatjes Niçoise 
Tuinboontjes – rode ui – sugar snaps – zure room 

€ 13.80  

 Hoofdgerechten

Op vel gebakken kabeljauw 
Zwarte olijf  - tomaat – bladpeterselie – look – puree aardappelen      

€ 27.00 

Kalfsfricasee 
Parijse champignons - aardappel kroketjes 

€ 25.00

Ierse Rib -eye  ( supp € 3.00  “menu”)
Courgette – cayenne mayonaise - rozemarijn aardappeltjes
€ 29.00

Steak tartaar met verse frietjes

€ 22.00   

  Desserten

 Dessert van de chef

€ 8.00

Assortiment van kaas van Michel van Tricht

€ 10.50

 
 

3 gangen diner menu € 37.00 per persoon

Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen

Vraag achter onze allergenen kaart