Voorgerechten
Tartaar van schotse zalm
Nori – sesam – wasabi – avocado
€ 18.50
Gebakken st-jacobs nootjes
Truffel witte wijnsaus – krokante groentjes
€ 20.00
Risotto
Buikspek – parmezaan – shiitake – notensla
€ 19.50
Hoofdgerechten
Op vel gebakken skreihaas
Jonge spinazie – witte wijnsaus – grijze garnaaltjes – aardappelpuree
€ 29.50
Kalfsentrecote
Créme van bloemkool – broccolini – kalfsjus – gebakken aardappel
€ 30.00
Lamssteak
Jonge wortel – tijm – erwtenpuree – sjalotten sausje
€ 29.00
Desserten
Dessert van de chef
€ 10.00
Assortiment van onze kazen
€ 12.00
( Supp. € 3.00 )
3 gangen diner menu € 52.00 per persoon
Onze menu is enkel per tafel te verkrijgen.
Vrijdag en zaterdag werken we uitsluitend met menu.
Vraag achter onze allergenen kaart