Menu

Voorgerechten  

Carpaccio van tomaat

Grijze garnalen – zoete paprika dressing – croutons – Thaise basilicum
€ 17.00

Carpaccio van tonijn
Ansjovis dressing – radijs - jonge ui – bieslook
€ 17.50

Tataki van rund
Witte asperges – komkommer – wasabi - koriander
€ 18.00
Hoofdgerechten

Zeewolffilet
Witte en groene asperges – waterkers – witte wijnsaus - puree aardappelen
€ 29.00

la belle de flamande
Asperges – dragon – edamame boontjes – aardappelkroketten
€ 27.50

Tournedos
Courgette – rucola – cayenne mayonnaise - tomaat
€ 29.50
Desserten
Dessert van de chef € 8.00 Assortiment van onze kaasselectie € 11 (3€ suppl bij menu)
3 gangen menu € 49.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart