Voorgerechten
Carpaccio van kalf
Truffel mayonaise – appelkappertjes – rucola – Parijse champignons
€ 16.50€
Maatjes Nicoise ( 2 st )
Zure room – groene boontjes – rode ui - Cabernet Sauvignon azijn
€ 15.00
Gamba's
Sojascheut – jonge ui – Indische kruiden
€ 16.50
Hoofdgerechten
Op vel gebakken Schotse zalm
Dijonnaise – jonge spinazie – grijze garnaaltjes - aardappel puree
€ 28.00
Entrecote “black angus”
Tomatensalsa – Parmezaan – notensla – gebakken truffel aardappeltjes
€ 29.00
Duroc De Batallé
Feta – zwarte olijven – verse pasta – look – tomaat
€ 27.00
Desserten
Dessert van de chef
€ 8.00
Assortiment van kaas van Michel van Tricht
€ 10.50
3 gangen menu € 42.00 per persoon
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen
Vraag achter onze allergenen kaart