Menu

Voorgerechten

Scampi’s van huis of diablo 
€ 16.00 - € 20.00 

Carpaccio van St Jacobsnootjes
Radijs – courgette – limoen – rucolla  
€ 16.00  
Duo van eendenborst
Notentapenade – rode biet - herfstslaatje
€ 15.00
 Garnaalkroket 
Rivierkreeftjes - peterseliedressing
€ 15.00

Hoofdgerechten

Dorade à la nage
Bisque –  rode krielaardappeltjes – paprika - tomaat – safraan – grijze garnalen
€ 27.00 
Kalfsfilet
Roquefort – courgette – oesterzwammen – frietjes van zoete aardappel
€ 28.00
Ierse Rib eye
Provençaalse saus - rozemarijn aardappeltjes – tapenade van aubergine
€ 28.00
Steak tartaar met verse frietjes
€ 23.00  

Desserten

Dessert van de chef
€ 8.00
Assortiment van kaas van Michel van Tricht
€ 10.50


3 gangen diner menu € 37.00 per persoon
Vrijdag en zaterdag werken wij graag uitsluitend met menu
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen
Vraag achter onze allergenen kaart