Menu

Voorgerechten

Gamba's
Paksoi -
sausje van Indische kruiden – jonge ui
€ 17.00€  

Kroketje van fazant
Herfstslaatje - veenbessen
€ 16.50

Ravioli van boschampignons
Truffelsaus - coppa van everzwijn
€ 16.00
Hoofdgerechten

Wilde eendenborst Krokante wokgroentjes – honing tijm saus – rösti aardappelen
€ 27.50

Rundsfilet
Paddenstoelen – witloof – sausje van ganzenlever - aardappelgratin € 29.00    

Heekfilet
Spitskool – aardappelpuree met karnemelk – witte wijnsaus - kappertjes
€ 27.50
Desserten
Dessert van de chef
€ 8.00 Assortiment van kaas van Michel van Tricht € 10.50
3 gangen menu € 42.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart