Menu

Voorgerechten  

Gerookte eendeborst

Rode biet – pijnboompitten – blauwe kaas - balsamico
€ 18.00

Vitello

Crème van tonijn – tomaatjes – kappertjes – rode ui - rucola
€ 17.00

St-jacobsvruchten
Wokgroentjes - truffelsaus
€ 19.00

Hoofdgerechten

Skrei florentine
Witte wijnsaus – jonge spinazie – grijze garnaaltjes - puree aardappelen
€ 28.50

Kalfsentrecote
Witloof – oesterzwammen - gratin aardappelen - – black pepper saus
€ 29.00

Lamstournedos
Groene boontjes – lente ui – gebakken aardappelen – bordelaise saus met sjalot
€ 29.50
Desserten
Dessert van de chef € 9.50 Assortiment van onze kaasselectie € 11 (3€ suppl bij menu)
3 gangen menu € 49.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart