Menu

Voorgerechten  

Carpaccio van rode biet

gerookte eend - balsamico - notensla - walnoten
€ 16.50

Duo van grijze garnaal
smeus - suikersla - kwartelei
€ 17.50

Scampi's diablo

€ 17.00
Hoofdgerechten

Roodbaars
Jus van schaaldieren - Paella rijst - calamares - Chorizo
€ 28.00

Filet van kalf
oesterzwam - witlof - dragonsausje - rösti
€ 29.50

Lomo Duroc
provençaal - oregano - Parmezaan - rucola - gebakken rozemarijn aardappelen
€ 27.50
Desserten
Dessert van de chef € 9.50 Assortiment van onze kaasselectie € 11 (3€ suppl bij menu)
3 gangen menu € 49.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart