Voorgerechten Scampi’s van huis of diablo € 16.00 - € 20.00 Carpaccio van St Jacobsnootjes Radijs – courgette – limoen – rucolla € 16.00 Duo van eendenborst Notentapenade – rode biet - herfstslaatje € 15.00 Garnaalkroket Rivierkreeftjes - peterseliedressing € 15.00 Hoofdgerechten Dorade à la nage Bisque – rode krielaardappeltjes – paprika - tomaat – safraan – grijze garnalen € 27.00 Kalfsfilet Roquefort – courgette – oesterzwammen – frietjes van zoete aardappel € 28.00 Ierse Rib eye Provençaalse saus - rozemarijn aardappeltjes – tapenade van aubergine € 28.00 Steak tartaar met verse frietjes € 23.00 Desserten Dessert van de chef € 8.00 Assortiment van kaas van Michel van Tricht € 10.50 3 gangen diner menu € 37.00 per persoon Vrijdag en zaterdag werken wij graag uitsluitend met menu Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen Vraag achter onze allergenen kaart