Menu

Voorgerechten

Tartaar van schotse zalm
Nori – sesam – wasabi – avocado
€ 18.50

Gebakken st-jacobs nootjes
Truffel witte wijnsaus – krokante groentjes
€ 20.00

Risotto

Buikspek – parmezaan – shiitake – notensla
€ 19.50

Hoofdgerechten

Op vel gebakken skreihaas
Jonge spinazie – witte wijnsaus – grijze garnaaltjes – aardappelpuree
€ 29.50

Kalfsentrecote

Créme van bloemkool – broccolini – kalfsjus – gebakken aardappel
€ 30.00

Lamssteak
Jonge wortel – tijm – erwtenpuree – sjalotten sausje
€ 29.00

Desserten

Dessert van de chef
€ 10.00
Assortiment van onze kazen
€ 12.00
( Supp. € 3.00 )

3 gangen diner menu € 52.00 per persoon
Onze menu is enkel per tafel te verkrijgen.
Vrijdag en zaterdag werken we uitsluitend met menu.
Vraag achter onze allergenen kaart