Menu

Voorgerechten  

Bouchot mosseltjes in de wok op Indische wijze
Paksoi - rode ui
€ 16.00

Ravioli van zeekreeft
Saffraansaus - grijze garnalen - bieslook
€ 18.00

Carpaccio van rode biet Geitenkaas - balsamico - walnoten € 17.00
Hoofdgerechten

Op vel gebakken zeebaars
Witte wijnsaus – seizoen groentjes – sesam aardappelen
€ 28.00   Kalfsfilet
Wortelen variëteit – erwtjes – Calvados saus – gratin aardappelen   € 29.00    Vol au vent van Mechelse koekoek
Kalf – truffel – beukzwammen -Parijse champignons - frietjes
€ 27.00
Desserten
Dessert van de chef € 8.00 Assortiment van kaas van Michel van Tricht € 10.50
3 gangen menu € 45.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart