Menu

Voorgerechten

Tartaar van rund
Truffelmayonaise - parmezaan - sjalot - notensla
€ 15.50 Carpaccio van tonijn Dressing van ansjovis – zongedroogde tomaten - kappertjes - rucola € 16.00 Ravioli van zeekreeft Bisque – gepofte tomaatjes - verse kervel € 16.50
Hoofdgerechten

Kalfsentrecote  
Wortelen variëteit – erwtjes – Calvados saus – gratin van Emmental
€ 27.50 Scholfilet wortelpuree - safraansaus - mosseltjes € 27.00    

Vol au vent van Belle Flamande kip
Kalf – truffel – beukzwammen – Parijse champignons - steppegras € 26.00
Desserten
Dessert van de chef 
€ 8.00 
Assortiment van kaas van Michel van Tricht 
€ 10.50

3 gangen menu € 39.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij graag uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart  
        Onze eerstvolgende brunch is op zondag 26 september