Voorgerechten
Bisque van kreeft
Pulpo – room – bieslook
€ 17.00
Kroketje van duroc
Suikersla – graanmosterd – gedroogde duroc ham – jonge ui
€ 17.50
Ravioli van asperges
Mimoza van eitjes – witte asperges – verse kervel
€ 17.80
Hoofdgerechten
Kabeljauwhaas
Puree – prei – witte wijnsaus met gerookte paling
€ 30.00
Vol au vent van Mechelse koekoek
Witte asperges – beukzwammen - truffel
€ 29.00
Agnus beef
Groen boontjes – kerstomaat – black peppersaus - gebakken aardappelen
€ 32.00
Desserten
Dessert van de chef
€ 9.50
Assortiment van onze kaasselectie
€ 11 (3€ suppl bij menu)
3 gangen menu € 49.00 per persoon
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen
Vraag achter onze allergenen kaart