Menu

Voorgerechten

Terrine van ree met foie gras en vijgen
Brioche – witlof – gekonfijte sjalot - vijgencompote
€ 14.50  

Carpaccio van gerookte hertenham
Beukzwammetjes – tapenade van pompoen en paddestoelen – notenolie - rucola
€ 15.50

Zacht gegaarde kabeljauw
Kappertjes – witte wijnsaus – parels van citroen
€ 16.00
Hoofdgerechten

Wilde heilbot   Dijonaise – jonge prei – geplette aardappelen
€ 27.00

Stoofpotje van fazant
Knolselder – ganzenlever – witlof – amandelkroketjes – fin champagne € 27.50    

Tournedos van hert
Puree van pastinaak – veenbessen – creme van butternut – spruitjes - chanterelle
€ 29.00
Desserten
Dessert van de chef
€ 8.00 Assortiment van kaas van Michel van Tricht € 10.50
3 gangen menu € 39.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij graag uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart  
        Onze eerstvolgende brunch zal doorgaan op 24 oktober