Menu

Voorgerechten  

Bisque van kreeft

Pulpo – room – bieslook
€ 17.00

Kroketje van duroc
Suikersla – graanmosterd – gedroogde duroc ham – jonge ui
€ 17.50

Ravioli van asperges
Mimoza van eitjes – witte asperges – verse kervel
€ 17.80

Hoofdgerechten

Kabeljauwhaas
Puree – prei – witte wijnsaus met gerookte paling
€ 30.00

Vol au vent van Mechelse koekoek
Witte asperges – beukzwammen - truffel
€ 29.00

Agnus beef
Groen boontjes – kerstomaat – black peppersaus - gebakken aardappelen
€ 32.00
Desserten
Dessert van de chef € 9.50 Assortiment van onze kaasselectie € 11 (3€ suppl bij menu)
3 gangen menu € 49.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart