Menu

Voorgerechten  

Carpaccio van zalm
Nori – paksoi -soja
€ 17.00

Caramelle di ossobuco
Tomaat – paprika – paremzaan – basilicum
€ 17.50

Bisque
Rivierkreeftjes – room -armagnac – bieslook
€ 15.00
Hoofdgerechten

Op vel gebakken dorade 
Risotto – venkel – erwtjes -kervel – Witte wijnsaus
€ 27.00

Entrecote Simmental

Kruidenboter – witlofslaatje – gebakken aardappelen
€ 29.00
Lomo Duroc
Mosterdsausje – sperzieboontjes – groene asperges –
Emmental aardappelgratin
€ 27.50
Desserten
Dessert van de chef € 8.00 Assortiment van onze kaasselectie € 11 (3€ suppl bij menu)
3 gangen menu € 45.00 per persoon 
Vrijdag en zaterdag werken wij uitsluitend met menu 
Onze menu’s zijn enkel per tafel te verkrijgen 

Vraag achter onze allergenen kaart